Activitats

La millor vida possible

A la Residència Putxet oferim una atenció integral personalitzada.

El nostre equip de professionals realitza una valoració geriàtrica completa per tal d’establir el pla d’atenció que més s’ajusti a cada resident: fisioteràpia i teràpia ocupacional pel manteniment de la funcionalitat i el treball de les activitats de la vida diària. Especialment usuaris que pateixen patologies o processos crònics amb un alt nivell de dependència, que requereixen una necessitat d’atenció continuada que per la seva complexitat no pot ser proporcionada al seu domicili.

Oferim activitats d’estimulació de les funcions cognitives tant individuals com grupals essent la musicoteràpia i la reminiscència unes grans eines per treballar la memòria, els records, etc.

Per altra banda, a la Residència Putxet, també comptem amb activitats lúdiques on gaudim bàsicament els jocs de taula de tota mena no cal que sigui exclusivament bingo o domino només. També comptem amb puzles, crucigrames, manualitats, tasques artístiques, excursions, sortides a museus, etc.

TERAPIA ASSISTIDA AMB ANIMALS

La Teràpia Assistida amb Animals (TAA) constitueix una modalitat terapèutica que incorpora la interacció amb animals, com ara gossos o gats, amb el propòsit de millorar la salut i el benestar de les persones. Aquest mètode es presenta com una eina acuradament dissenyada que busca aprofitar els beneficis físics, emocionals i socials inherents a la interacció amb animals.

ESTIMULACIÓ COGNITIVA

Es realitzen diferents grups amb diversos nivells de complexitat per tal d’estimular les funcions cognitives de tots els residents amb diferents graus de deteriorament cognitiu.

AULA DE CONEIXEMENT

Es treballen mitjançant l’exposició oral i amb suport digital diferents temàtiques ( actuals i passades) que són motiu d’interès a un grup reduït de residents. En el cas que un d’ells sigui coneixedor del tema l’exposició es realitza de forma conjunta i/o supervisada pel professional.

MUSICOTERÀPIA

La musicoteràpia és una poderosa eina terapèutica que va més enllà de la mera apreciació musical. Consisteix en l’ús clínic de la música i els seus elements per assolir objectius terapèutics personalitzats. En el context d’una residència d’avis, la musicoteràpia s’implementa amb el propòsit de millorar la salut i la qualitat de vida dels residents.

SORTIDES DE BARRI

Amb l’objectiu de conservar la relació amb l’entorn es realitzen curtes sortides pel barri amb la finalitat de millorar la qualitat de la marxa en espais oberts i sense adaptar alhora que es potencien algunes activitats instrumentals de vida diària com són realitzar petites compres, interpretar els semàfors, etc.

EXCURSIONS

Sortir de la rutina diària és com obrir una finestra a un món ple de possibilitats i experiències enriquidores. A la Residència Putxet, trencar amb la monotonia es converteix en una emocionant aventura que no només activa els cossos, sinó també les ments dels nostres residents.

Activitats

Serveis

TARIFES

“Com a Metge, em se els noms i necessitats de tots els pacients de memòria”

Xavier Valldeperas

Metge.

L’equip

Marta Navarro

Directora

Xavier Valldeperas

Metge

Silvia

Cap de torn

Milagros Chabarri

Supervisora 

Veure tot l’equip

Què diuen de nosaltres?

Testimonis

El entorno es inmejorable.

Fantástica residencia. Desde el primer día, gracias a la directora y su excelente manera de empatizar con las personas, nos pidieron por el perfil de mi madre, sus gustos, carácter, como había sido su vida.. Los abuelitos no sólo están cuidados en cuanto a aspecto, sino que lo más importante es que reciben atención y cariño constantemente. Siempre están haciendo actividades o físicas o mentales para mantenerlos activos. El entorno es inmejorable, una gran jardín para poder pasear o charlar con los familiares. A los familiares lo que más nos importa es que nuestros padres se sientan felices y aquí se esfuerzan cada día para conseguirlo. Debo felicitar al gran equipo, psicóloga, fisioterapéuta, médico y todos y cada uno de los cuidadores que los cuidan con paciencia y buen humor. Muchas, muchas gracias a todos.
5
Iñaki y Lidia V.R.
Fills de Montserrat

Recomanable cent per cent.

Un lloc fantàstic i amb una professionalitat increïble. Recomanable cent per cent. En els dotze anys que han cuidat, primer la meva mare i després el pare, només puc dir una paraula, Gràcies. Sé que els meus pares han estat atesos com si fossin família. En un entorn privilegiat a Barcelona. Sempre interessant-se pels petits o grans problemes, tant mèdics com personals amb una dedicació immillorable. Gràcies a tots, família LorenzoMilagros, i tot el gran equip de professionals i cuidadors que han acompanyat els nostres pares fins al final. Sempre us recordarem.
5
Enric P.
Fill de Salvador i Petra

El millor sou la gent que hi treballeu.

El millor de la residència, en realitat, sou vosaltres, la gent que hi treballeu. Poques vegades he vist una barreja tan equilibrada d'humanitat, professionalitat, alegria i empatia. És una qualitat rara, que no es troba a tot arreu. Sou la prova que és possible construir, cada dia, un món una mica millor.
5
Dolors Cruells Mercadé
Filla de Maria Teresa Riera

Una burbuja de amor en medio de la Ciudad.

Inmejorable!!! Una burbuja de amor en medio de la Ciudad. Un grupo extraordinario de personas cuidando personas. Nuestro mas sincero agradecimiento.
5
Montse Anzizu
Filla de Carmen

Vols visitar-nos, tens algun dubte o t'agradaria que t'assessoràssim? No dubtis en contactar-nos

Truca'ns 93 254 04 40

Escriu-nos residencia@putxet.cat

    He llegit i accepto la Política de Privacitat