Serveis

Equip mèdic

El Dr. Valldeperas, especialitzat en geriatria, porta més de 20 anys atenent a persones grans en diferents residències.
La seva experiència i trajectòria ens han dut a voler comptar amb ell a l’equip.

La seva preocupació és donar una atenció integral als nostres residents, amb una valoració geriàtrica ajustada i, sobretot, donar al pacient el que necessita en cada moment. Des d’activitat assistencial proactiva i curativa fins suport al final del període vital.

Psicologia

La Marga és la nostra Neuropsicòloga des de fa més de 20 anys. Des de l’ingrés, i juntament amb la resta de l’equip, treballa en l’adaptació del nou resident. Ella s’encarrega de donar suport psicològic tant al resident com a familiars que ho necessitin. Fins i tot a les seves companyes quan cal. Juntament amb la fisioterapeuta, l’educadora i la terapeuta ocupacional, porten a terme la intervenció estimulativa mitjançant programes terapèutics individualitzats.

Fisioteràpia i rehabilitació

La Laura és la nostra fisioterapeuta. Porta amb nosaltres més de 18 anys recuperant i mantenint les capacitats funcionals, motrius i ocupacionals dels residents. La finalitat del seu treball consisteix en augmentar o mantenir el grau d’autonomia, pal·liant en la mesura del possible la involució funcional pròpia de l’envelliment. Participa juntament amb la Doctora, la Psicòloga i la Infermera en la formació continuada del nostre personal.

Terapeuta Ocupacional

La Sofia és la nostra terapeuta ocupacional, és la última incorporació a l’equip tècnic…

Educador Social

El Josep Maria és el nostre educador social. Porta amb nosaltres….

Treballadora Social

La Milagros, a banda de la supervisora, també és la nostra treballadora social…

Gastronomia

Disposem de cuina pròpia. Tots els àpats s’elaboren a la nostra residència i tenen el sabor de l’autèntica cuina de mercat i de temporada. Els menús són variats i adaptats a tota mena de dietes, consensuats pel nostre equip de nutricionistes. A més, els nostres residents escullen el que els ve de gust entre diferents opcions.

Activitats

Les nostres activitats estan elaborades per un equip tècnic multidisciplinari que les adapta als diferents perfils de residents.

Aquests poden escollir entre activitats lúdiques i terapèutiques, individuals o grupals, que es realitzen dins del centre o al jardí: tallers de memòria, reminiscència, estimulació cognitiva, musicoteràpia, gimnàs, psicomotricitat, hort, jocs d’aigua, jocs de taula, treballs manuals, excursions, etc.

Instal·lacions

La residència es troba dins del parc del Turó del Putxet, un entorn natural amb 3.000 m² de tranquil·litat i harmonia, on els nostres residents gaudeixen de la natura enmig de Barcelona. Disposem d’habitacions individuals i compartides, sales per les visites, pàrquing gratuït per les famílies, gimnàs, bugaderia i cuina pròpies.

Què diuen de nosaltres?

Testimonis

El entorno es inmejorable.

Fantástica residencia. Desde el primer día, gracias a la directora y su excelente manera de empatizar con las personas, nos pidieron por el perfil de mi madre, sus gustos, carácter, como había sido su vida.. Los abuelitos no sólo están cuidados en cuanto a aspecto, sino que lo más importante es que reciben atención y cariño constantemente. Siempre están haciendo actividades o físicas o mentales para mantenerlos activos. El entorno es inmejorable, una gran jardín para poder pasear o charlar con los familiares. A los familiares lo que más nos importa es que nuestros padres se sientan felices y aquí se esfuerzan cada día para conseguirlo. Debo felicitar al gran equipo, psicóloga, fisioterapéuta, médico y todos y cada uno de los cuidadores que los cuidan con paciencia y buen humor. Muchas, muchas gracias a todos.
5
Iñaki y Lidia V.R.
Fills de Montserrat

Recomanable cent per cent.

Un lloc fantàstic i amb una professionalitat increïble. Recomanable cent per cent. En els dotze anys que han cuidat, primer la meva mare i després el pare, només puc dir una paraula, Gràcies. Sé que els meus pares han estat atesos com si fossin família. En un entorn privilegiat a Barcelona. Sempre interessant-se pels petits o grans problemes, tant mèdics com personals amb una dedicació immillorable. Gràcies a tots, família LorenzoMilagros, i tot el gran equip de professionals i cuidadors que han acompanyat els nostres pares fins al final. Sempre us recordarem.
5
Enric P.
Fill de Salvador i Petra

El millor sou la gent que hi treballeu.

El millor de la residència, en realitat, sou vosaltres, la gent que hi treballeu. Poques vegades he vist una barreja tan equilibrada d'humanitat, professionalitat, alegria i empatia. És una qualitat rara, que no es troba a tot arreu. Sou la prova que és possible construir, cada dia, un món una mica millor.
5
Dolors Cruells Mercadé
Filla de Maria Teresa Riera

Una burbuja de amor en medio de la Ciudad.

Inmejorable!!! Una burbuja de amor en medio de la Ciudad. Un grupo extraordinario de personas cuidando personas. Nuestro mas sincero agradecimiento.
5
Montse Anzizu
Filla de Carmen

Vols visitar-nos, tens algun dubte o t'agradaria que t'assessoràssim? No dubtis en contactar-nos

Truca'ns 93 254 04 40

Escriu-nos residencia@putxet.cat

    He llegit i accepto la Política de Privacitat

    Activitats

    Serveis

    TARIFES