Residència

Sempre al vostre costat

El Centre Residencial Putxet és una residència geriàtrica de 51 places situada al Parc del Putxet, al barri de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona.

Som una residència integradora amb capacitat per a tota mena de persones grans independentment de l’estat en el qual es trobin.
El nostre equip multidisciplinari treballa per fomentar l’autonomia i el benestar dels residents amb l’objectiu de donar resposta i confiança a les famílies.

Un equip de professionals amb 40 anys d’experiència

A la Residència Putxet oferim una atenció integral de cada persona.
El nostre equip de professionals realitza una valoració geriàtrica completa per tal d’establir el pla d’atenció que més s’ajusti a cada resident i família: Psicologia, treball social, educació social, fisioteràpia i teràpia ocupacional pel manteniment de la funcionalitat, el treball de les activitats de la vida diària i la gestió emocional dels nostres residents.

 

Un espai de natura
al centre de Barcelona

“Com a Metge, em se els noms i necessitats de tots els pacients de memòria”

Xavier Valldeperas

Metge.

L'equip

Marta Navarro

Directora

Xavier Valldeperas

Metge

Marga

Psicòloga

Milagros Chabarri

Supervisora

Veure tot l'equip

Testimonis

Què diuen de nosaltres?

El entorno es inmejorable.

Fantástica residencia. Desde el primer día, gracias a la directora y su excelente manera de empatizar con las personas, nos pidieron por el perfil de mi madre, sus gustos, carácter, como había sido su vida.. Los abuelitos no sólo están cuidados en cuanto a aspecto, sino que lo más importante es que reciben atención y cariño constantemente. Siempre están haciendo actividades o físicas o mentales para mantenerlos activos. El entorno es inmejorable, una gran jardín para poder pasear o charlar con los familiares. A los familiares lo que más nos importa es que nuestros padres se sientan felices y aquí se esfuerzan cada día para conseguirlo. Debo felicitar al gran equipo, psicóloga, fisioterapéuta, médico y todos y cada uno de los cuidadores que los cuidan con paciencia y buen humor. Muchas, muchas gracias a todos.
5
Iñaki y Lidia V.R.
Fills de Montserrat

Recomanable cent per cent.

Un lloc fantàstic i amb una professionalitat increïble. Recomanable cent per cent. En els dotze anys que han cuidat, primer la meva mare i després el pare, només puc dir una paraula, Gràcies. Sé que els meus pares han estat atesos com si fossin família. En un entorn privilegiat a Barcelona. Sempre interessant-se pels petits o grans problemes, tant mèdics com personals amb una dedicació immillorable. Gràcies a tots, família LorenzoMilagros, i tot el gran equip de professionals i cuidadors que han acompanyat els nostres pares fins al final. Sempre us recordarem.
5
Enric P.
Fill de Salvador i Petra

El millor sou la gent que hi treballeu.

El millor de la residència, en realitat, sou vosaltres, la gent que hi treballeu. Poques vegades he vist una barreja tan equilibrada d'humanitat, professionalitat, alegria i empatia. És una qualitat rara, que no es troba a tot arreu. Sou la prova que és possible construir, cada dia, un món una mica millor.
5
Dolors Cruells Mercadé
Filla de Maria Teresa Riera

Una burbuja de amor en medio de la Ciudad.

Inmejorable!!! Una burbuja de amor en medio de la Ciudad. Un grupo extraordinario de personas cuidando personas. Nuestro mas sincero agradecimiento.
5
Montse Anzizu
Filla de Carmen

Veure tots els testimonis

Vols visitar-nos, tens algun dubte o t'agradaria que t'assessoràssim? No dubtis en contactar-nos

Truca'ns 93 254 04 40

Escriu-nos residencia@putxet.cat

    He llegit i accepto la Política de Privacitat

    Les nostres tarifes

    Activitats

    Serveis

    Experts