Centre de dia

Un espai de natura i socialització

El centre de dia està dissenyat especialment per a persones que volen socialitzar, fer tallers cognitius o passar el dia en un entorn professional i segur. Disposem de l’experiència i les eines per adaptar-nos a les necessitats de cada família i aportar la confiança que es necessita en aquests moments. Disposem de cuina pròpia, gimnàs, perruqueria i un grup humà i professional per acollir a les persones grans.

Més de 1.000 m de jardí al barri de Putxet

Activitats

Les nostres activitats estan elaborades per un equip tècnic multidisciplinari que les adapta als diferents perfils de residents.

Aquests poden escollir entre activitats lúdiques i terapèutiques, individuals o grupals, que es realitzen dins del centre o al jardí: tallers de memòria, reminiscència, estimulació cognitiva, musicoteràpia, gimnàs, psicomotricitat, hort, jocs d’aigua, jocs de taula, treballs manuals, excursions, etc.

Serveis

Al centre de dia oferim diferents horaris i opcions per tractar d’adaptar-nos a les necessitats de cada persona.

Oferim opcions per menjar i activitats lúdiques, físiques i cognitives. El que tractem és de donar resposta durant el dia a les inquietuds i necessitats de la gent gran que encara poden desenvolupar-se a casa seva.

Especialistes en demències

A la Residència Putxet atenem i acompanyem a persones grans amb diversitat de perfils i necessitats, i especialment a persones amb demència i altres malalties neurodegeneratives com poden ser la malaltia d’Alzheimer, demència per cossos de Lewy, demència frontotemporal, malaltia de Parkinson, etc.

Serveis

Som una residència integradora amb capacitat per atendre qualsevol estat del resident.
Amb el nostre equip multidisciplinari, treballem per fomentar l’autonomia i el benestar personal en totes les etapes.

Instal·lacions

La residència es troba dins del parc del Turó del Putxet, un entorn natural amb 3000m2 de tranquil·litat i harmonia, on els nostres residents gaudeixen de la natura enmig de Barcelona.

Què diuen de nosaltres?

Testimonis

El entorno es inmejorable.

Fantástica residencia. Desde el primer día, gracias a la directora y su excelente manera de empatizar con las personas, nos pidieron por el perfil de mi madre, sus gustos, carácter, como había sido su vida.. Los abuelitos no sólo están cuidados en cuanto a aspecto, sino que lo más importante es que reciben atención y cariño constantemente. Siempre están haciendo actividades o físicas o mentales para mantenerlos activos. El entorno es inmejorable, una gran jardín para poder pasear o charlar con los familiares. A los familiares lo que más nos importa es que nuestros padres se sientan felices y aquí se esfuerzan cada día para conseguirlo. Debo felicitar al gran equipo, psicóloga, fisioterapéuta, médico y todos y cada uno de los cuidadores que los cuidan con paciencia y buen humor. Muchas, muchas gracias a todos.
5
Iñaki y Lidia V.R.
Fills de Montserrat

Recomanable cent per cent.

Un lloc fantàstic i amb una professionalitat increïble. Recomanable cent per cent. En els dotze anys que han cuidat, primer la meva mare i després el pare, només puc dir una paraula, Gràcies. Sé que els meus pares han estat atesos com si fossin família. En un entorn privilegiat a Barcelona. Sempre interessant-se pels petits o grans problemes, tant mèdics com personals amb una dedicació immillorable. Gràcies a tots, família LorenzoMilagros, i tot el gran equip de professionals i cuidadors que han acompanyat els nostres pares fins al final. Sempre us recordarem.
5
Enric P.
Fill de Salvador i Petra

El millor sou la gent que hi treballeu.

El millor de la residència, en realitat, sou vosaltres, la gent que hi treballeu. Poques vegades he vist una barreja tan equilibrada d'humanitat, professionalitat, alegria i empatia. És una qualitat rara, que no es troba a tot arreu. Sou la prova que és possible construir, cada dia, un món una mica millor.
5
Dolors Cruells Mercadé
Filla de Maria Teresa Riera

Una burbuja de amor en medio de la Ciudad.

Inmejorable!!! Una burbuja de amor en medio de la Ciudad. Un grupo extraordinario de personas cuidando personas. Nuestro mas sincero agradecimiento.
5
Montse Anzizu
Filla de Carmen

Vols visitar-nos, tens algun dubte o t'agradaria que t'assessoràssim? No dubtis en contactar-nos

Truca'ns 93 254 04 40

Escriu-nos residencia@putxet.cat

    He llegit i accepto la Política de Privacitat

    Consulta les nostres tarifes: